1/3 problemen

1/3 problemen

 

Beste vrienden,

 

Het doet mij verdriet u te moeten melden dat het meer en meer aannemelijk wordt dat het bos asiel bij Istanbul deze zomer door het departement van bosbouw gesloten zal worden.

 

Zoals ik u eerder schreef zullen de niet het plaatsbare honden van het vrienden project naar Robert Smith’s open asiel  in Roemenië gaan waar ze net zo’n goed leven zullen hebben als in het bos-asiel.

 

Het is mogelijk dat tijdens de screening blijkt dat niet herplaatsbare honden in de loop de jaren sociaal en herplaatsbaar zijn geworden. Voor deze honden zal een opvang gezin of een adoptant gezocht worden.

 

De niet herplaatsbare honden, al dan niet deel uit makend van het vriendenproject, zullen naar het open asiel van Robert in Roemenië gaan. 

Een aantal honden  dat dusdanig schuw is dat ze niet gevangen kunnen worden zullen in het bos blijven met voldoende verstopte hokken voor beschutting en het SHKD zal ze eten blijven geven.

 

De herplaatsbare honden zullen direct herplaatst worden of op adoptie wachten in het asiel in Roemenië of in een nieuw herplaatsingscentrum dat Robert in Nederland hoopt te openen.

 
We praten hier over honderden honden dus u zult begrijpen dat we zo snel mogelijk zo veel mogelijk honden willen herplaatsen.

 

In Duitsland probeert het SHKD een goed thuis voor deze honden te vinden en in Nederland is Animal Care Projects (http://www.animalcareprojects.nl/)de organisatie die de SHKD honden herplaatst.

Mocht u dus een hond willen hebben neemt u dan aub contact met ze op info@animalcareprojects.nl.

 

Wat betreft de project honden die naar Roemenië gaan zal er niets in de procedures veranderen. Het zelfde geld voor “de brokjes” die u doneert.

 

De sterilisatiecampagnes in Turkije zullen voortgezet worden.

 

Wij danken u voor  uw trouwe steun en hopen dat u die ook in  de toekomst zult voortzetten.

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

Linda Taal

Stichting ActieZwerfhonden

AZ-logo-500px

www.ActieZwerfhonden.nl

www.AktionStreunerhunde.nl

www.StraydogsCampaign.com

www.SahipsizkopeklerKampanyasi.nl