19/11 Kerstactie

19/11 Kerstactie

 

Grote ActieZwerfhonden KerstActie

De kersttijd staat weer voor de deur; de straten zijn weer in feestverlichting gedompeld, de winkels stallen hun waar uit en de eerste gedachte zijn al over het kerstmenu gegaan.

Ook onze huisdieren worden de komende tijd extra verwend.

De zwerf- en asielhonden in Turkije vieren geen kerst, hun lot is schrijnend.

Zullen we hen mee laten delen in de kerstvreugde?

Uit sympathie voor het werk van de stichting hebben een aantal bedrijven en particulieren prijzen ter beschikking gesteld, zodat u niet alleen hoeft te geven, maar ook kans maakt iets te krijgen! De prijzen variëren van een “verrassingstas”, een kerstpakket, een hondenstoel tot een fondueset.

Voor elke euro die u, onder vermelding van KerstActie, stort op rekening 4011891 t.n.v. Stichting ActieZwerfhonden, doet uw rekening nummer een keer mee in de loterij; stort u 1 euro dan doet uw rekeningnummer 1 keer mee, stort u 10 euro dan doet uw rekening num-mer 10 keer mee, enz..

Zodra er 150euro inleg op de rekening van ActieZwerfhonden is bijgeschreven wordt er een rekeningnummer getrokken. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en de trekkingsuitslag zal ook op de website vermeld worden (met in acht neming van de nodige regels voor de bescherming van uw privacy).

Zodra de inleg is opgelopen tot 300euro wordt er wederom een trekking verricht; alle rekeningnummers op die van de eerdere winnaar(s) na doen weer mee. Bij elke volgende honderdvijftig euro wordt er weer een winnend rekening nummer getrokken en op 21 december vindt de laatste trekking plaats.

Op 22 december zullen de prijzen naar de gelukkige winnaars verstuurd worden.

Het ingezamelde geld komt voor 100% ten goede aan het werk voor de zwerfhonden; voer, medische verzorging en sterilisaties.

Dit is wat men tegenwoordig zo mooi noemt: een win-win situatie, doet u mee?

De trekkingen

De donaties worden op volgorde van binnenkomst, hierbij wordt de volgorde van internetbankieren aangehouden, op een genummerde lijst gezet. Bijvoorbeeld: De eerste donatie die binnengekomen is was 25 euro groot, nummer 1 t/m 25 van de lijst behoren nu bij dat banknummer/de desbetreffende donateur. De tweede donatie was 1 euro groot, nummer 26 op de lijst is nu het lotnummer van de betreffende donateur.

De lijst is in het bezit van mij, Linda Taal, en voor elke honderdvijftig euro die er op rekening van ActieZwerfhonden, onder vermelding van KerstActie wordt bijgeschreven benader ik een vrijwilliger om een willekeurig getal te noemen. Natuurlijk zijn de vrijwilligers niet bekend met de gegevens van de lijst!

Bestuurslid Yolanda Oosterom heeft de prijzen in beheer en geeft, na loting, aan welke prijs bij de trekking hoort.

De trekking geschied niet onder het toeziend oog van een notaris, u moet mij op mijn woord geloven.

Doe mee, steun de honden en, wie weet, bent u wel de gelukkig winnaar van een leuke prijs!


Op bovenstaande foto een greep uit de prijzen, maar wat dacht u van ook hondenstoel of een privéles neuswerkspelletjes met uw hond.