5/9 aan de honden in Ayvalik en de poezen op Cunda

5/9 aan de honden in Ayvalik en de poezen op Cunda

Lieve honden uit Ayvalik en poezen op Cunda, even een kort berichtje om jullie te laten weten dat ons team op 21 september weer een aantal van jullie komt behoeden voor het krijgen van pups/kittens. De bedoeling is dat in Ayvalik 150 honden en op Cunda 150 katten gesteriliseerd zullen worden. Voor en na de operatie verblijven jullie in het asiel en worden jullie goed verzorgd door tante Gulnihal en haar team. Als jullie hersteld zijn worden jullie weer teruggeplaatst op de plek waar jullie gevangen zijn. Als jullie gevangen worden krijgen jullie een streep met verf op je vacht. Iedere kleur verf staat voor een bepaald “vang” gebied. Vergissen is dus niet mogelijk!
Als jullie willen weten hoe één en ander voelt; gewoon even vragen aan de ruim 700 hondenvriendjes in Ayvalik en de ruim 700 poezenvriendjes op Cunda die we al eerder gesteriliseerd hebben. Je zult horen dat hun leven aanzienlijk verbeterd is; minder zwerfdieren, minder ergernis voor de bevolking, minder vechtpartijen, minder ongewenste pups die na een lijdensweg sterven, minder besmettelijke ziektes omdat het aantal dieren per m2 afneemt. Kortom jullie zullen er beter van worden!
Deze campagne wordt mede mogelijk gemaakt door een donatie van the Marchig Trust en Corendon Foundation, donateurs van ActieZwerfhonden en een in Istanbul wonende Spaanse mevrouw.
Voor de volgende campagne in oktober zijn we nog heel hard op zoek naar geld.