8/8 Loterij 10 t.b.v. Kutahya

8/8 Loterij 10 t.b.v. Kutahya

Loterij nummer 9 is weer afgesloten we gaan verder met nummer 10
Loterij nummer 1o een lustrum/jubileum/mijlpaal hoe u het ook noemen wilt, maar in ieder geval met een zeer speciale prijs

Waarom we dit allemaal doen:

De auto waarmee de vrijwilligers in Kutahya voer voor de zwerfdieren afhalen bij restaurants en fabrieken om het vervolgens naar de zwerfhonden te brengen en waarmee ook zieke dieren of dieren die gesteriliseerd moeten worden, vervoerd worden, staat op instorten. Er moet gewoon een andere auto komen om te voorkomen dat de zwerfhonden verhongeren en dat zieke dieren ter plaatse moeten sterven. Om de auto mede te financieren gaat ActieZwerfhonden een loterij organiseren. Een lot kost €1,50. Door te kiezen uit één of meer van de beschikbare getallen en de kost…en voor één of meer lootjes over te maken naar de rekening van ActieZwerfhonden IBAN NL62INGB0004011891 BIC / SWIFT-Code: INGBNL2A ING Bank-Amsterdam dingt u mee naar de prijs. Achtereenvolgens zullen er meerdere zaken verloot worden en het aantal lootjes dus beschikbare getallen, zal in redelijke verhouding staan tot de prijs van het te verloten artikel inclusief verzendkosten. Zodra alle lootjes verkocht zijn/alle nummers zijn uitgegeven vindt de trekking plaats en zal de prijs naar de gelukkige winnaar gestuurd worden.

De prijs is een GOUDEN 10 gulden munt uit 1897 met de beeltenis van Koningin Wilhelmina met los haar. De munt is in uitstekende staat en de waarde bedraagt tussen de 170-250 euro. Dit keer moeten er dan ook wel 200 loten verkocht worden voor de trekking plaatsvindt. Maar zeg nou zelf met een lot van 1,50 kans maken op een zo waardevolle prijs!
IMG_2187 IMG_2206 IMG_2208