9/9 van alles en nog wat

9/9 van alles en nog wat

Zo nu even rust in loterij land. De opbrengst is € 1937,- wat een geweldig bedrag! Het is zo goed als zeker dat er één dezer dagen een gode tweedehands auto aangeschaft gaat worden.

Nu weer zorgen dat er genoeg geld komt voor de sterilisatie van Oktober 150 katten van Cunda en 150 honden uit Ayvalik en november 150 honden van Ayvalik.
Onze oude bekende Ömer zal samen met een super hondenvanger uit Istanbul op 4 oktober afreizen naar Ayvalik om de honden te vangen, alles te or…ganiseren en te beginnen met het registreren van de honden.
Irem Yaman zal tijdens het steriliseren de gegevens bij iedere afzonderlijke hond gaan noteren. Om een goed voorbeeld te zijn voor andere steden moeten we zelf ook van iedere campagne leren en één van de zaken was dat de registratie van de honden beter moest en dat we niet echt op het personeel ter plaatsen kunnen rekenen dus dat we ons eigen team maar beter uitbreiden met Ömer die het klappen van de zweep kent na alle campagnes die hij samen met ons gedaan heeft.

En tussendoor ben ik bezig de internet kunstveiling op poten te zetten; het is haast niet te geloven maar de diversiteit van werken is dit jaar groter dan ooit!

Oh ja en de Ria Bremer veiling moet ook in de gaten gehouden worden want er kan nog steeds op twee schilderijen van Ria geboden worden.