1/5 Acties op Koninginnendag

1/5 Acties op Koninginnendag

30 April was het eindelijk zo ver dat we met onze spulletjes op de vrijmarkt van Kudelstaart konden gaan staan. Het weer konden we niet betere wensen en we hadden er dan ook veel zin in. Erik is s’ochtends om 6.15 met de eerste spullen heen gereden om het beste plekje te veroveren op het pleintje. En dat was goed gelukt!

Vanaf 8.30 kwamen Thies, Fedde en Alexandra Erik aflossen, want babies moeten helaas nog slapen overdag:) Thies had een klein standje met een spelletje (spiraal) waar mensen aan konden meedoen en fungeerde als trekpleister. Hij zwetste er lustig op los met veel van zijn klasgenootjes waardoor hij wel 25 mensen heeft verleidt tot het spelen van zijn spel. Ondertussen verliep de verkoop aan de stand van zijn ouders wat rustiger.

Om 13.45 waren er geen bezoekers meer en zijn we gaan opruimen.

Het resultaat was een opbrengst voor AZ van €51.

Thies mocht zijn eigen verdienste in zijn spaarvarken stoppen, maar niet voordat hij voor zijn broertje een klein nijlpaardje (speelgoed, hoor!) had gekocht.

Al met al een prima opbrengst, maar met het voornemen volgend jaar naar een grotere stad te gaan om nog meer te verdienen voor AZ.

Lieve groetjes Thies, Fedde, Erik en Alexandra

 

Ook Emine en Simone hebben hun kans schoon gezien om spullen ten gelde te maken op Koninginnendag.
Maanden zamelden zij spullen in.

De uiteindelijke opbrengst, bestemd voor het asiel in Kutahya, was 500euro!