ActieZwerfhonden op het Horse Event

ActieZwerfhonden op het Horse Event

18 september

 

De lijst met namen van de sponsors van de loterij.

Afgelopen 9, 10 en 11 september werd in Deurne het Horse Event georganiseerd. Een groot festijn met alles wat u over paarden te weten kan en wil komen. Omdat veel paardenliefhebbers ook van honden houden stond ook Actie Zwerfhonden op dit evenement met een informatiekraam en natuurlijk hebben we ook onze inmiddels beroemde “altijd prijs loterij” gehouden.

De eerste dag viel het weer tegen en was het een grote blubberboel in Deurne. Door de waarschuwingen van de ploeg van de eerste dag kwamen Lieke, Carine en Jet op de tweede dag goed beslagen ten ijs. Waterdichte schoenen en warme kleding! En een mooi weer dat het was op die tweede dag! Gelukkig kon de zijkant van de tent open zodat er een beetje verkoeling ontstond. De volgende keer nemen we in ieder geval ook slippertjes en luchtige kleding mee, alle waarschuwingen ten spijt.

Dankzij de loterij, die door Jolanda weer veel fantastische prijzen te bieden had, was de opbrengst voor de zwerfhonden ook weer hoog, maar liefst : € 1100,- Een mooi bedrag waar in Turkije weer behoorlijk wat honden van geneutraliseerd kunnen worden. Naast de loterij werden er ook veel T-shirts verkocht en de voorraad slinkt allengs. Mocht u dus nog zo’n speciaal voor Actie Zwerfhonden ontworpen T-shirt willen kopen, kijk dan snel op de website (www.actiezwerfhonden.nl) en bestel snel, want OP = OP!

Wilt u weten wanneer het promoteam weer op een evenement verschijnt? Kijk dan ook op onze website voor de agenda. Misschien kunt u dan meedoen aan de loterij en één van die leuke prijzen in de wacht slepen!