Dierenvrijwilliger van het jaar

Dierenvrijwilliger van het jaar

13 mei

Wie wordt Dierenvrijwilliger van het jaar 2011?

Daar hoefde ik niet lang over na te denken en ik heb onze Linda, de oprichtster en drijvende kracht van ActieZwerfhonden aangemeld bij de koningin Sophia-Vereeniging tot bescherming van dieren om in aanmerking te komen voor de Sophia-penning 2011!
Hondjes zeggen geen “dank je wel” en al maakt Linda dit helemaal niets uit, ik vind, en ik hoop u allen met mij, dat zij zo langzamerhand wel een pluim op de hoed verdient!
Vanaf 13-05 kunt u éénmalig uw stem uitbrengen op Linda, u leest mijn voordracht op de pagina: http://www.sophia-vereeniging.nl/nl/pages/dierenvrijwilliger/2011/linda-taal.

Onder aan deze pagina vindt u de knop “stem op deze vrijwilliger”. Na het uitbrengen van uw stem krijgt u een bevestigingsmail met een link. Vergeet u alstublieft niet deze link even te volgen en invullen, want pas dan is uw stem uitgebracht!

Als Linda gekozen wordt zal stichting ActieZwerfhonden ook nog eens 2500 euro voor de dieren én voor 1000 euro hondenvoer (beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Forza10) ontvangen. Het geld zal uiteraard besteed worden aan sterilisatiecampagnes om nog meer dierenleed te voorkomen en het hondenvoer zal zeker gretig aftrek vinden bij de honden in het SHKD bos asiel!
Ik hoop redenen genoeg om een klein moment van u te vragen om uw stem op Linda uit te brengen!

Bij voorbaat heel hartelijk dank!

Yolanda Oosterom