GeefSamen\GeefNL

Liz loopt de marathon van Istanbul voor de honden

Sponsor Liz op www.geefsamen.nl/Liz

Op een goede dag besloot Liz Cooper uit Engeland, dat ze wel wat meer beweging kon gebruiken. Afgelopen jaar is ze begonnen met hard lopen. Inmiddels is ze al in staat om 25 km. Hard te lopen. Liz heeft haar zinnen gezet op het lopen van de Marathon. Daar ze een aantal jaren in Istanbul gewoond heeft en van de stad houdt, heeft ze besloten dat de Marathon van Istanbul op 16 oktober 2011, haar eerste Marathon zou moeten worden. Ze bedacht dat ze wel sponsors voor haar loop kon gaan zoeken om zo geld voor een goed doel bij elkaar te lopen. Denkend aan Istanbul herinnerde ze zich de zwerfhonden en besloot dat de opbrengst van haar sponsorloop ten goede moest komen van Stichting ActieZwerfhonden; een Nederlandse vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de zwerfhonden in Turkije. ActieZwerfhonden haalt geen honden naar Nederland maar organiseert en financiert sterilisatiecampagnes onder zwerfhonden en educatieprojecten op scholen. Steun Liz, steun de honden!! Liz rent voor de honden, honden die vaak voor hun leven moeten rennen!

Liz liep voor de honden,

Herinnert u zich nog; de Engelse Liz zou deelnemen aan de marathon van Istanboel en zocht sponsor. Het gesponsorde bedrag komt geheel ten goede aan ActieZwerfhonden en haar werk voor de zwerfhonden in Turkije
De marathon van Istanbul uitgelopen!

Eindelijk was de dag van de marathon (16 oktober) dan aangebroken. Ondanks de zeer slechte voorspellingen viel het weer mee; een lichte motregen gedurende de hele marathon. Mijn voeten zijn doorweekt geraakt, maar het kon allemaal veel erger.

De marathon heb ik in 4.20.33 gelopen. Het was knap zwaar, vooral omdat er behalve langs de laatste 500m., geen toeschouwers waren om de renners aan te moedigen. Marathon lopen is geen booming sport in Turkije en de meeste inwoners waren alleen maar verstoord door het evenement.

Toch heb ik echt van de loop genoten en toen een groep zwerfhonden mee ging huilen met de oproep tot gebed vanuit de moskee, werd ik me weer heel bewust van het doel van mijn deelname aan de marathon; de zwerfhonden helpen.

Tot nu toe is er het geweldige bedrag van 2000 euro aan sponsorgeld binnen!

Petra Willemse is een actie gestart Harlopen voor zwerfhonden, helemaal top

http://www.geef.nl/actie/hardlopen-voor-zwerfhonden
Petra Willemse

 • Woonplaats: Zuid-Holland, Oegstgeest
 • Leeftijd: onbekend
 • Geslacht: Vrouw
 • Registratiedatum: 09/08/2016
 • Laatste bezoek: 09/08/2016
 • Gecollecteerd: € 0,-
 • Lieke heeft ter ondersteuning van onze campagne in Ayvalik een actie op GeefNL opgezet; deel, doneer, doe mee!

  De donatiemodule en mogelijkheden tot doneren via GeefSamen/ Geef.NL

  Via GeefGratis is er op verschillende manieren aan ActieZwerfhonden te doneren. Hieronder zetten we de mogelijkheden op een rijtje zodat u zelf de voor u meest aantrekkelijke manier uit kunt kiezen.

  GeefGratis
  Online donatiemodule

  Gratis te gebruiken online donatiemodule. Ontvang donaties via iDEAL, CreditCard, PayPal, etc.
  Stichting GeefGratis biedt alle aangesloten goede doelen een gratis te gebruiken online donatiemodule waarmee online gedoneerd kan worden via iDEAL, creditcard, PayPal, SMS Machtiging, etc. De donatiemodule kan zelfs via 1 simpele link aan de Facebook Page van het goede doel of welke andere Facebook page gekoppeld worden

  Doneren per SMS

  Stuur een sms-bericht naar 1008 met als inhoud: donatie 879 en wij sturen u een gratis sms-bericht waarmee u direct aan ons kunt doneren via diverse betalingsmethoden, zonder de gebruikelijke extra inhoudingen. U betaalt dus 1 maal e kosten van een SMS naar 1008 en het bedrag van uw donatie.

  GeefSamen via GeefNL
  GeefSamen via GEEF.nl – Uw eigen online actie platform!

  GeefSamen via Geef.nl is de gemakkelijke en simpele manier om geld te geven en op te halen voor liefdadigheid. Iedereen in Nederland kan nu zijn of haar eigen actie ten behoeve van een goed doel starten.

  GeefSamen via Geef.nl van initiatiefnemer Stichting GeefGratis was het eerste crowdfunding en Online Social Network Fundraising concept in Nederland voor meerdere goede doelen. Dit platform is nu toegankelijk gemaakt voor goede doelen, evenementen en het bedrijfsleven.
  Wat houdt crowdfunding, friendraising en Online Social Network Fundraising nu precies in?
  Het inzetten van sociale netwerken, zoals bijvoorbeeld Facebook om online fondsen te werven voor een goed doel met je eigen persoonlijke actie. Het is een nieuwe tool in de goede doelen wereld in Nederland en vult de traditionele manier van fondsenwerving aan (zoals het steunen middels een acceptgiro, collecte of structurele bijdrage). Bovendien speelt www.geef.nl in op de behoefte om iets concreets te doen voor een goed doel. Vanuit eigen overweging, op een zelf gekozen moment en op een eigen manier. Het trekt nieuwe, jonge doelgroepen aan en biedt mogelijkheden tot interactie met de doelgroep.
  GeefNL

  We zullen doorgaan!