Shoppen voor AZ

DoelShoppen, shoppen met gevoel
Voor iedereen die wel eens online shopt, is er nu een mogelijkheid om Stichting ActieZwerfhonden te sponsoren met uw online aankopen! Dit kan door de website DoelShoppen.nl. Via deze website kunt u online shoppen bij veel bekende websites zoals Wehkamp, Bol.com, Zalando en V&D. Maar ook een pizza bestellen bij Thuisbezorgd.nl levert al geld op voor Stichting ActieZwerfhonden . In totaal zijn er meer dan 170 webshops beschikbaar. Door uw aankopen te doen via DoelShoppen kunt u dus ons werk voor de zwerfhonden in Turkije steunen!

Of u nu direct bij de webshop koopt of via DoelShoppen.nl, het kost u geen cent meer! Wilt u precies weten hoe het werkt? Bekijk dan de animatie op de pagina hoe werkt het

Dus klik op onderstaande banner en start shopping!
En voeg de link toe aan uw favorieten.

Airmiles voor ActieZwerfhonden
naamloos

 

Nu ook Airmiles sparen voor ActieZwerfhonden

Veel mensen sparen automatisch Airmiles en laten het saldo groeien zonder het ooit in te wisselen. Andere mensen sparen nog geen Airmiles en geven de winkeliers elke keer een klein cadeautje. Al deze kleine cadeautjes kunt u nu aan ActieZwerfhonden geven. Sinds kort heeft ActieZwerfhonden een eigen Airmiles account.

Als u ons het nummer van uw Airmiles kaart stuurt, kan ActieZwerfhonden u uitnodigen om voortaan de op uw kaart gespaarde Airmiles, over te schrijven naar de ActieZwerfhonden account. Voor de gespaarde punten zal ActieZwerfhonden hulpgoederen voor het bos asiel in Turkije of prijzen voor haar loterijen kopen. Het is even een administratieve handeling, maar dan steunt u ongemerkt het werk van de stichting voor de zwerfhonden in Turkije; goed plan toch!

Niet voor ActieZwerfhonden maar wel voor de Turkse honden.
Het bureau booking heeft een zusterorganisatie in het leven geroepen.
Als je via deze zusterorganisatie een hotel boekt kun je kiezen of er een percentage van de winst naar Unicef, Haytap of de WWF gaat.
AZ wordt er dus niet beter van, maar de drie andere organisaties duidelijk wel.
Als iemand via booking wil boeken en nu dus voor SOSRooms.com kiest, betaalt hij hetzelfde als altijd en krijgt hij dezelfde service alleen gaat booking.com minder krijgen en het goede doel meer.
Ik ben super enthousiast over dit initiatief en wilde dat meer hotelboekingssites dit overnamen.

ActieZwerfhonden spreekt geen kwaliteitsoordeel over het betreffende bedrijf uit met het plaatsen van onderstaande links.
Een mooie term in goede doelen land is “gratis doneren”; Als u uw  aankopen in een webshop doet via een bepaalde organisatie/goed doel krijgt de betreffende organisatie/ het betreffende goede doel een percentage van uw aankoopbedrag uitgekeerd door de webshop eigenaar. 

Sommige webshops sluiten rechtstreeks met de goede doelen een partner programma af, sommige webshops doen dit door tussenkomst van een organisatie. De organisatie in kwestie zorgt er vervolgens dan weer voor dat dit bedrag geheel of gedeeltelijk bij het goede doel van uw keuze terecht komt.

Zowel de bemiddelende organisaties als de webshops zijn natuurlijk geen filantropen, iedereen wordt er beter van; de webshop krijgt extra naamsbekendheid door vermelding op website van de bemiddelende organisatie en de bemiddelende organisatie krijgt of een percentage van uw aankoopbedrag of rente over het geld dat zij al wel ontvangen  maar nog niet aan de goede doelen uitgekeerd hebben.

Het gratis doneren betekent dus dat u een aankoop doet en dat een percentage van uw aankoopbedrag aan het goede doel van uw keuze gegeven wordt; uw aankoop bedrag voor een bepaald product wordt niet hoger maar de winstmarge van de leverancier lager; u doneert dus zonder dat het u iets kost, gratis. 

 Let u er wel op dat u via de link op de website van ActieZwerfhonden naar de betreffende portalen gaat, anders wordt uw aankoop niet geregistreerd.

naamlooszoo2Door via deze banner te bestellen kunt u ook met uw bestelling bij zooplus ActieZwerfhonden steunen!

 

 

 www.michellevrolijk.nl – Hond en mens in Balans werkt!
Neemt u les bij Michelle, meld dan dat u via AZ komt, dan krijgen wij procenten voor de honden! U kunt bij haar terecht voor o.a.gedragsbegeleiding, puppycoaching, begeleiding herplaatser en speuren&neuswerk. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met haar op via info@michellevrolijk.nl of 06 – 10800918.

 Wist u hoe groot het assortiment van Bol.com is?
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

aankoop gedaan via deze banner krijgt ActieZwerfhonden procenten