De mening van de donateurs

Geef samen heeft een data base waar alle aangesloten goede doelen gegevens van de organisatie in kunnen geven. Een goed hulpmiddel voor mensen die nog niet exact weten aan welk goed doel zij hun donatie willen gunnen.

De goede doelen test en de Kennisbank der filantropie zijn met het zelfde doel opgezet.

Via de Kennisbank Filantropie (voormalig CIGD) kon u tot voor kort uw mening over ActieZwerfhonden kenbaar maken.

Wegens reorganisatie binnen de goede doelen branche is de button tijdelijk buiten werking.

Actiezwerfhonden is best trots op het behaalde waarderingscijfer en de mening van haar donateurs.

Sanne Bredt bijvoorbeeld schreef:

“Actie Zwerfhonden werkt aan een structurele oplossing. Ze betrekken daarbij alle noodzakelijke betrokkenen. Ze informeren, geven educatie en helpen de dieren niet alleen in het moment (oplappen, steriliseren, castreren, terugplaatsen in hun eigen omgeving), maar ook op de lange termijn door samen te werken met locale instanties en gemeenten. En ze laten zien dat een diervriendelijke structurele oplossing mogelijk is. In plaats van korte termijn middelen zoals vergiftigen, doodslaan en andere narigheden. ‘

en Pascale Schwartz:

“ActieZwerfhonden is een integer en gedreven organisatie. Concrete campagnes, transparante resultaten. En het hart op het goede plek. Zo maakt het echt een verschil”.

Talytha Schothuis:

Goede organisatie die haar leden op een niet al te dure manier uitstekend op de hoogte houdt van het wel en wee van honden. Zij laten zien dat je geen kapitalen aan marketing hoeft te besteden. Het geld gaat naar de honden. Complimenten!

Charlotte de Graaff:

Actie Zwerfhonden: Actief, volhardend, vasthoudend, professioneel, communicatief ontzettend goed, enorme inzet, rationele benadering van de problematiek, zet zich in op meerdere deelgebieden: educatie, hulp terplekke, politiek. Geweldig!!

Judy Kleinbongardt:

 Actie Zwerfhonden is naar mijn mening een gedegen stichting die zich op goede en verantwoorde wijze inzet.

KF_banner_253x100_2