loterij 12 t.b.v. Kutahya

loterij 12 t.b.v. Kutahya

tvmeubelsony tvmeubelsony1 tvmeubelsony2
Loterij 12 t.b.v. Kutahya is er één voor de echte liefhebbers.
Een ijzersterk TV meubel van Jan des Bouvrie voor Sony, breedte 140, hoogte 40 diepte 45, zwart met kersenfineer.
Tweede hands maar in prima staat.
Af te halen in de Bilt.

En waar ging d eopbrengst van de loterij ook alweer naar toe:

De auto waarmee de vrijwilligers in Kutahya voer voor de zwerfdieren afhalen bij restaurants en fabrieken om het vervolgens naar de zwerfhonden te brengen en waarmee ook zieke dieren of dieren die gesteriliseerd moeten worden, vervoerd worden, staat op instorten. Er moet gewoon een andere auto komen om te voorkomen dat de zwerfhonden verhongeren en dat zieke dieren ter plaatse moeten sterven. Om de auto mede te finan…cieren gaat ActieZwerfhonden een loterij organiseren. Een lot kost €1,50. Door te kiezen uit één of meer van de beschikbare getallen en de kosten voor één of meer lootjes over te maken naar de rekening van ActieZwerfhonden IBAN NL62INGB0004011891 BIC / SWIFT-Code: INGBNL2A ING Bank-Amsterdam dingt u mee naar de prijs. Achtereenvolgens zullen er meerdere zaken verloot worden en het aantal lootjes dus beschikbare getallen, zal in redelijke verhouding staan tot de prijs van het te verloten artikel.. Zodra alle lootjes verkocht zijn/alle nummers zijn uitgegeven vindt de trekking plaats en zal de prijs naar de gelukkige winnaar gestuurd worden.

Degene die het meubel schenkt kent er een waarde van 40 euro aan toe…te weinig voor een collectors item, maar oké we gaan er in mee, ook omdat de winnaar de prijs zelf af moet halen in de Bilt.
Dus dit keer worden er 33 lootjes van 1,50.verkocht.

Over Jan des Bouvrie
Jan des Bouvrie werd geboren als enig kind van Dolf des Bouvrie en Tonny Hennekam (1918-2015).[1]

Des Bouvrie stamt uit een geslacht van ambachtslieden, stammende van Charles des Bouvrie, Hugenoot, die in de 17e eeuw uit Wattrelos naar het noorden kwam [2][3]. Hij volgde na de middelbare school een opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam. Nadat hij deze voltooide, werkte hij enige tijd in de meubelzaak van zijn ouders. Later begon hij voor zichzelf. Daarnaast presenteerde hij later in zijn carrière het televisieprogramma TV Woonmagazine. In februari 2011 werd Jan des Bouvrie in de Verenigde Staten geopereerd aan prostaatkanker.[4]

Des Bouvrie is twee maal getrouwd geweest, en heeft vier kinderen. Daarnaast had hij in 2015 drie kleinkinderen en 1 achterkleinkind.[5]

Carrière[bewerken]

Des Bouvrie richtte in Naarden en Grave interieurwinkels/designcentra Het Arsenaal op. De vestiging in Grave werd in 2006 gesloten.[6] Des Bouvrie is ook werkzaam voor verschillende bedrijven, waaronder huishoudapparatuurfabrikant Princess, meubelfabriek Gelderland, bouwmarkt Gamma en website Webstijl. Hij ontwierp daarvoor onder meer verlichting, behang, raamdecoraties, buitenmeubilair en zonweringsproducten. Des Bouvrie is tevens actief als speciaal hoogleraar op diverse design-academies. Daarnaast zijn er twee opleidingen naar hem vernoemd; Het Jan des Bouvrie College is een onderdeel van het ROC in Amsterdam. De Jan des Bouvrie Academie, een HBO, staat in Deventer en is onderdeel van Saxion Next, een particuliere hogeschool voor beroepsonderwijs.