Bedankt

De recentere transporten en donaties staan onder het item “laatste nieuws”
Augustus 2010

Eind augustus is er weer een mega hoeveelheid spullen naar het SHKD gegaan;
Corendon, Hank, Greet, Petra, Karin, Raymond en Simone heel erg bedankt!

Mei 2010

Ook in mei vervoerde Corendon Vliegvakanties weer een leuke vracht naar het bosasiel; thermometers, verband, hondenvoer, puppy voer en puppymelk, verband, 2 draadbenches, 2 transportkennels, handdoeken, infuussets, mondkapjes, voerbakjes en noem maar op.
Greet, Hank, Simone, Marja, Marleen: Bedankt.

Maart 2010

Met de hulp van Sonja, Sonja en Michael, Annie, Raymond en Hank, is er ook deze maand weer ruim 100kg aan spullen naar het bosasiel gegaan.
Op speciaal verzoek van het personeel zaten er ook 10 regenpakken bij.

Februari 2010

Deze maand vloog Alexandra weer naar Istanbul met een volle koffer.
Bedankt Alexandra, Yvonne, de mensen van Villa zwerfhond en Simone.

Januari 2010

In januari is het gelukt een record aantal kilo’s naar Istanbul te transporteren; dekens, speelgoed, hondenmanden, hondenjasjes, medicijnen, glucosemeter, infuussets, hechtmateriaal, dieetvoer, puppyvoer, te veel om op te noemen.
Donateurs, Sandra, Petra, Raymond, Corendon en speciaal Hank; BEDANKT

December

Dankzij Anne, Aleyda, Ayhan,Corendon, AMCF, Simone, Petra, Raymond, Mike, Sandra, Yolanda en Linda werd het transport van deze hulpgoederen ook in december weer een succes!

November 2009

Alle spullen zijn veilig in het asiel aangekomen.

Met dank aan Greet Torfs, Hank Curfs, alle voer donateurs, Raymond Hofman, Sandra en Petra Houtman en natuurlijk Corendon Vliegvakanties zijn er weer 19 dozen vol voer, puppymelkpoeder, dekens, medicijnen en medische artikelen naar het bosasiel gegaan.

Oktober 2009

Dankzij wederom een geweldige samenwerking tussen ActieZwerfhonden en Hank Curfs is er een tas vol medicijnen, verbandmiddelen en huidhechtapparaten naar het bosasiel gegaan.
Petra, Raymond en Sandra, bedankt voor jullie donatie. Simone bedankt dat je weer voor transportbedrijf wilde spelen.
 

September 2009

Door een inzameling van Frauke uit Duitsland, de spierballen van onze vrijwilligers Mike en Marjolein en met medewerking van reisorganisatie Corendon Vliegvakanties die ons 150kg. vracht kostenvrij liet meenemen hebben de kinderen van de medewerkers van het bos-asiel speelgoed en kleding gekregen.

Mei 2009

Van Eukanuba ontvingen wij 400kg. brokken voor de hondjes!

Alexandra stond weer ingeroosterd voor Istanbul en nam dit keer door haar zelf ingezamelde spullen mee, bedankt!

Februari 2009

Ook nu hebben we de mensen in Turkije weer blij kunnen maken met een donatie.
Gaby Berchmans zamelde verbandspullen in en de Dierenartsenpraktijk Zierikzee en het AMCF doneerde medicijnen. Eline nam alles mee op haar vlucht naar Istanbul.
December 2008

Dankzij de inzameling van Sonja Letter, een donatie van AMCF en de hulp van Alexandra Curfs zijn er weer een hoop nuttige dingen naar Istanbul gegaan!

December 2007

Dankzij de lobby van onze nieuwe supporter Hank Curfs, heeft Intervet 1000 hondsdolheidsvaccins geschonken voor de honden in het bos-asiel.

Oktober 2007

Dankzij Astri, Deniz en Carla is er een koffer met 23 kilo medicijnen en verbandmiddelen in Istanbul afgeleverd.

Ook willen wij langs deze weg iedereen bedanken die doneert zonder verdere adresgegevens bekend te maken.

Augustus 2007

Via Carla ontvingen wij 3000 antibioticatabletten…helemaal geweldig!

Dankzij Gaby Berchmans hebben wij weer een koffer vol verbandmiddelen bij het SHKD af kunnen geven.

Juni 2007

Met de hulp van Greet, Karla, Ingrid, Eline en Dier-Xtra hebben we weer een mooie hoeveelheid medische artikelen aan het SHKD kunnen doneren. Allemaal heel erg bedankt!

Maart 2007

Van Dierenkliniek de Kempen kregen wij een mobiel röntgenapparaat. Aangezien het een onmogelijke zaak is zoiets, zonder hoge kosten, Turkije binnen te krijgen hebben we het asiel van Robert Smith (SHKD) in Roemenië hiermee verblijd.
Van de firma Cablon Medical B.V kregen wij 2 front loodschorten ter bescherming van de gebruikers van het apparaat.

November 2006

Samenwerking

Met de hulp van Alexandra en Erik zijn verschillende spullen die werden ingezameld door Gaby, gedoneerd door Hilje, gedoneerd door Wereldasielen en gemaakt door Marion, in Istanbul aangekomen waar ze door Murat opgehaald en bij het SHKD en in Atakoy afgeleverd zijn; dat heet nou samenwerking. Allemaal heel hartelijk bedankt!

Juli 2006

En weer kregen wij van de firma Virbac een donatie in de vorm van anti-tekenbanden. Dankzij Alexandra en Eric zijn de spullen weer in Istanbul gekomen.

September 2004
De firma Pfizer schonk ons antibiotica n.a.v. van onze noodkreet dat er in het S.H.K.D. een tekort hieraan is; Pfizer Animal Health bedankt!

Virbac schonk 300 vlooien/tekenbanden
December 2003
Intervet

Vandaag (10 december 2003) kreeg ActieZwerfhonden het geweldige bericht dat Intervet Turkije besloten heeft het S.H.K.D. te helpen met 50 vaccins tegen hondsdolheid en 50 “cocktail”- vaccins. Ook het met ons bevriende asiel van de Vereniging van natuur en dierenvrienden van Göcek krijgt een zelfde hoeveelheid vaccins.

Pfizer
Pfizer Nederland schonk een doos Stronghold pipetten tegen o.a. vlooien, schurft en oormijt.

Een dierenkliniek in de omgeving van Rijswijk schonk ons operatielakens en operatiehandschoenen.

Vestigingen van de Dierenartsen Associatie Rotterdam schonken ons ontwormingspasta, vlooienbestrijdingsmiddelen en hechtdraad.