Kadriye 2011

Een jaar geleden kwamen wij in contact met Iside.
Iside woont in Kadriye; een plaats aan de Turkse Middellandse zee kust vlak bij Belek.
Al die tijd is Iside bezig geweest een sterilisatiecampagne in Kadriye op touw te zetten en zij kreeg keer op keer met tegenslagen en het niet nakomen van afspraken te maken.

Iside vecht onverstoord door en om haar aan te moedigen vol te houden en het “goede voorbeeld” voor de gemeente te geven, hebben wij gemeend, naast de theoretische hulp, hebben wij het geld voor de sterilisatie van 10 honden gedoneerd.
Er is een regeling getroffen met de plaatselijke dierenarts en een in Kadriye wonende Nederlandse vangt de gesteriliseerde dieren op tot ze voldoende hersteld zijn om zich weer op straat te redden.

De eerste hond is op 7 mei gesteriliseerd.

De dierenarts schreef:

“hi i am mehmet i am doctor of veterinery in turkey from kadriye.thank you for helf thank you for our animals.i think you know we had a problems with street anmals.we had so much animals without family and without protection.we also helping animals but not so enough.i also always do help for street anmals icide natasha or others…..and i am happy you also..thank you again.i had money from you .we will go on sterilisation. take care of yourself…”

De foto’s van de honden vindt u in het fotoalbum Kadriye.